10 laman web teratas untuk memuat turun permainan 2023, muat turun permainan pc secara percuma: 5 tapak teratas untuk diperiksa

5 laman web teratas di mana anda boleh memuat turun permainan PC secara percuma

Android adalah perisian yang paling pesat berkembang dan lebih disukai oleh majoriti. Selain laman web di atas yang kami pilih untuk memuat turun permainan di komputer PC atau Mac, kami telah melakukan beberapa penyelidikan dan mengetahui beberapa laman web terbaik untuk memuat turun permainan di Android adalah seperti berikut:

Top 10+ laman web untuk memuat turun permainan

Pengarang Avatar

Permainan telah menjadi cara yang menarik dan ketagihan untuk berehat dan bersenang -senang sejak selamanya. Ia merupakan bahagian penting dari setiap budaya, dan banyak negara mempunyai permainan kebangsaan mereka juga. Permainan meningkatkan bukan sahaja keupayaan fizikal kita tetapi juga keupayaan mental kita kerana kita harus menggunakan imaginasi dan otak kita untuk memilih setiap langkah seterusnya. Permainan adalah satu bentuk ikatan sosial; Permainan kami telah berkembang dengan perkara -perkara lain yang telah berlalu. Dunia permainan untuk manusia bermula dengan “knucklebones” dan permainan dadu, dan sekarang kami telah mencapai era permainan video dengan pelbagai jenis seperti permainan aksi, permainan kereta, permainan arked, dll. Anda boleh mendapatkan permainan dari CD, kedai aplikasi Apple, atau GooglePlay, atau anda boleh memuat turunnya dari pelbagai laman web. Dalam artikel ini, saya akan berkongsi dengan anda laman web terbaik untuk memuat turun permainan di komputer PC atau Mac serta tapak muat turun permainan untuk peranti Android.

 • Bahagian 1: Laman Muat Turun Permainan PC Terbaik
 • Bahagian 2: Laman Muat Turun Permainan Android Teratas
 • Bahagian 3: Soalan Lazim Mengenai Laman Muat Turun Permainan

Awak juga mungkin menyukai:

 • 8 kesan bunyi permainan video percuma terbaik yang perlu anda ketahui
 • Perbezaan dan perdebatan antara permainan roguelite dan roguelike
 • TV terbaik untuk PS5 anda pada tahun 2021

Bonus: Perisian Penyuntingan Video Permainan Terbaik

Bagi mereka yang berminat untuk berkongsi pengalaman permainan di YouTube atau platform perkongsian video lain, menyunting video permainan dengan perisian penyuntingan video yang boleh dipercayai adalah salah satu perkara yang paling penting. Selain memotong dan memotong, anda juga mungkin memerlukan beberapa kesan visual, penapis, lapisan, dan tajuk yang sejuk juga. . Ingatlah untuk menyertai komuniti video Wondershare untuk menonton lebih banyak video inspirasi.

Muat turun versi menangMuat turun versi Mac

menyokong

Bahagian 1: Tapak Muat Turun Permainan PC Terbaik [2023 kemas kini]

Berikut adalah senarai 8 laman web teratas untuk memuat turun permainan di PC anda.

1 wap

Laman web ini untuk memuat turun permainan dibangunkan oleh Valve Corporations dan telah berfungsi selama tiga belas tahun yang lalu. Steam dianggap sebagai platform pengedaran digital terbesar untuk permainan video sehingga kini. Mereka mempunyai lebih dari seribu permainan, dari permainan indie hingga permainan aksi, mereka mempunyai segala yang tersedia untuk pemain mereka. Tambahan pula, stim beroperasi dalam 28 bahasa.

wap

Pemain tunggal dan berbilang pemain

Permainan di Steam membolehkan permainan pemain tunggal serta permainan berbilang pemain. Anda boleh bersenang -senang dengan rakan -rakan dengan mencabar mereka dalam permainan dan bersenang -senang sambil bersantai pada masa yang sama. Anda boleh mencabar multiplayer tempatan serta mencabar seseorang dalam talian.

Streaming video

Platform permainan ini membolehkan pemain menstrim video permainan dalam bentuk filem, demo, tutorial, atau episod. Kategori termasuk anime, komedi, drama, seram, tindakan, dan sci-fi.

Rangkaian sosial

Platform ini menawarkan pemain untuk menyambung secara sosial, bertemu berjuta -juta orang baru, membentuk puak, dan berbual semasa permainan melalui komuniti mereka.

Adanya

Steam boleh didapati di Windows, Linux, dan Mac. .

Buat dan kongsi

Platform digital ini membolehkan anda membuat permainan baru melalui ‘Bengkel Steam’ . Ia membolehkan animasi dan pemodelan permainan, pengeluaran bunyi, penyuntingan foto, perkembangan permainan, dan pelbagai ciri lain. Anda juga boleh memberi hadiah kepada rakan dan barangan perdagangan anda juga.

 • Ia mempunyai pelbagai permainan dan membolehkan akses awal ke beberapa permainan untuk masa yang terhad.
 • Anda boleh bermain dengan pemain automatik, dengan rakan anda atau dengan orang asing dalam talian, yang meningkatkan keseronokan.
 • Ia boleh didapati dalam 28 bahasa kerana penterjemah terbina dalamnya, jadi lebih mudah digunakan dan difahami oleh orang di seluruh dunia.
 • Ia mudah diakses dan mudah dimuat turun.
 • Beberapa permainan agak mahal.
 • Permainan yang tersedia dengan kekurangan percuma dan mempunyai sedikit ciri untuk menghasut kegembiraan dalam pemain.

Platform silang untuk membuat video di mana sahaja untuk semua pencipta!

Filmora-02

Mengapa penyuntingan video anda tidak cukup baik? Bagaimana dengan beberapa pemeriksaan kreatif?

 • 100 juta+ pengguna
 • 150+ negara dan kawasan
 • 4 juta+ pengikut media sosial
 • 5 juta+ media stok untuk digunakan

Filmora12

2 GOG

GOG.com dikendalikan oleh Gog Limited. Ia dahulunya dikenali sebagai permainan lama yang baik. GOG.com adalah platform digital Cyprus untuk permainan video dan filem. .

GOG-COM

Pasang dan Auto-Update

Anda boleh memasang permainan dengan hanya satu klik, dan anda tidak perlu memasang klien khas untuk menjalankan permainan atau muat turun. Permainan ini akan sentiasa dikemas kini dengan ciri baru secara automatik, tetapi jika anda tidak mahu mengemas kini permainan anda, maka anda boleh memilih untuk menghentikan kemas kini automatik.

Anda tidak akan kehilangan kemajuan permainan anda kerana permainan akan disimpan di awan secara automatik dan akan tetap diselaraskan dengan semua peranti anda.

Mod luar talian

Permainan yang dipasang dari platform ini tidak memerlukan sambungan internet untuk dijalankan. Anda juga boleh bermain di luar talian, dan permainan masih akan disokong.

Melancarkan kemas kini

Sekiranya anda tidak menyukai kemas kini permainan baru, maka anda boleh memilih untuk memulihkan kemas kini sebelumnya.

 • Mudah digunakan, memuat turun, dan mengakses.
 • Permainan tidak mahal, dan gog.com juga meletakkan banyak permainan untuk jualan sekali -sekala dan menerima kad hadiah juga.
 • Ia mempunyai pelbagai permainan dengan ciri -ciri yang sangat baik.
 • Ia serasi dengan Mac, Windows, dan Linux.
 • Permainan sudah lama, dan tidak banyak permainan baru diperkenalkan.
 • Ia tidak mempunyai ciri permainan multiplayer.

3 g2a

G2A

G2A.com dianggap sebagai pasaran digital global yang paling pesat berkembang. Ia mempunyai lebih dari 12 juta pelanggan dan 2 juta penjual di seluruh dunia. G2A.com bertindak sebagai perantara dan menghubungkan pembeli dan penjual. Ia tidak menjual atau membeli permainan itu sendiri tetapi hanya memberikan platform yang berbeza untuk orang lain untuk menjual dan membeli produk digital.

Pelbagai dalam platform

G2A menyediakan pelbagai platform kepada pelanggannya seperti Xbox, Steam, PSN, Origin, Apple, GameForge, Battlenet, Uplay, Gog, dll.

Pelbagai dalam genre

Pasaran digital ini mengandungi pelbagai genre seperti tindakan, arked, permainan untuk kanak -kanak, teka -teki, simulasi, permainan lagu, perlumbaan, sukan, dll.

Kad hadiah untuk platform yang berbeza juga dijual di sini.

Ciri ini membolehkan pelanggan memilih wira kegemaran mereka atau senjata legenda dari permainan kegemaran mereka, dan kemudian G2A akan mencetaknya, mewarna dan menghantarnya ke depan pintu anda.

G2A Goldmine

Ciri ini membolehkan anda mendapatkan wang sebenar untuk mempromosikan G2A.produk com kepada pemain lain di seluruh dunia. Tiada bayaran pendaftaran atau pelaburan diperlukan, dan anda boleh melakukan ini dari rumah anda.

 • G2A.com menawarkan pekerjaan berasaskan rumah dengan gaji yang kompetitif supaya pemain dapat memperoleh dan bermain bersebelahan.
 • Banyak projek baru diperkenalkan, jadi kegembiraan tidak pernah mati.
 • Laman web ini boleh diakses dalam lebih daripada 20 bahasa.
 • Laman ini tidak dilindungi dengan baik dan terdedah kepada penipuan.

4 asal

asal

Asal adalah perisian pengedaran digital yang menggalakkan permainan dalam talian. Ia telah dibangunkan oleh Electronic Arts, sebuah syarikat di belakang banyak permainan yang berjaya di seluruh dunia. Anda boleh membeli permainan di PC anda serta di telefon bimbit anda.

Ciri -ciri sosial

Asal menyediakan penggunanya dengan banyak ciri sosial seperti pengurusan profil, rangkaian dengan rakan -rakan melalui streaming berbual dan video melalui TwitchTV. Anda juga boleh berkongsi perpustakaan permainan dan integrasi komuniti anda melalui media sosial dan laman rangkaian seperti Facebook, Xbox Live, PlayStation Network, dan Nintendo Network.

Pelbagai dalam permainan

Ia menyediakan pelbagai besar dalam permainan dari permainan PC hingga FIFA, dan juga permainan klasik seperti Plant vs. Zombi juga ada.

Ia menawarkan tawaran terbaik dan termurah dan juga meletakkan beberapa permainan untuk dijual sesekali.

 • Ia menyediakan ciri streaming permainan yang hebat.
 • Ia dibangunkan oleh syarikat yang terkenal dan berjaya sehingga dapat dipercayai.
 • Di sana ‘di rumah istimewa’ dihargai oleh banyak pemain, yang membolehkan mereka bermain permainan berbayar secara percuma setiap sekarang dan kemudian.
 • Ia mempunyai banyak kemas kini dan memerlukan masa yang tidak munasabah untuk memasang dan mengemas kini perisian.
 • Pelanggan telah mengadu bahawa mereka menyediakan kod diskaun yang tamat tempoh.
 • Perkhidmatan pelanggan perlu diperbaiki kerana tidak begitu responsif.

5 permainan pc

PC-GAMES

PC Games adalah laman permainan dalam talian. Anda boleh membeli dan memuat turun pelbagai permainan dari laman web ini. Ia dikendalikan oleh EA Games.

Permainan PC mengandungi pelbagai genre seperti tindakan, arked, permainan untuk kanak -kanak, teka -teki, simulasi, permainan lagu, perlumbaan, sukan, dll.

Ia membolehkan anda membeli permainan dari asal.com, yang juga dikendalikan di bawah permainan EA.

Forum Komuniti

Ia mempunyai forum komuniti yang tersedia untuk menjawab soalan anda 24/7.

 • Ia mudah diakses dan dimuat turun.
 • Ia mengandungi salah satu permainan yang paling menarik dan ketagihan.
 • Kuantiti permainan yang ada sangat kurang, jadi tidak banyak permainan.
 • Kadang -kadang laman web itu terhempas, dan permainan mesti dimuat turun dari awal.

6 Lautan Permainan

Ocean-og-games

Ia dibangunkan oleh perisian perisian British Ocean Software.

 • Ia mempunyai pelbagai permainan seperti permainan aksi, permainan lagu, permainan arked, rpg, survival dan permainan fantasi, dll.
 • Ia menyediakan ciri rangkaian melalui forum komuniti di mana semua pemain dapat bertemu dengan orang baru dan berbual walaupun semasa permainan.
 • Ia membolehkan kedua-dua permainan pemain tunggal dan multiplayer.
 • Pemain boleh mencabar pemain automatik, dengan rakan anda atau dengan orang asing dalam talian, yang meningkatkan keseronokan.
 • Ia menyediakan ciri streaming permainan yang hebat.
 • Ia serasi dengan Mac, Windows, dan Linux.
 • Ia tidak dilindungi dengan baik dan oleh itu terdedah kepada penipuan.
 • Permainan tidak dikemas kini, dan versi lama masih dimainkan.
 • Sebilangan orang menggunakan forum komuniti untuk mengganggu pemain lain, dan tidak ada tindakan yang diambil mengenai hal itu.

7 softpedia

softpedia

SoftPedia adalah laman permainan dalam talian yang menyediakan pelanggan kemudahan untuk membeli dan memuat turun permainan dengan harga yang sangat berpatutan.

 • Softpedia mengandungi perpustakaan besar permainan pelbagai kategori seperti permainan aksi, permainan lagu, permainan arked, rpg, survival dan permainan fantasi, dll.
 • Ia menawarkan cheat dan demo permainan percuma kepada pemain.
 • Ciri pencari aplikasi permainannya membolehkan anda mencari permainan yang tepat yang anda cari.
 • Permainan ini tersedia untuk Windows, Mac, Linux, Android, dan pemandu juga.
 • Permainan tidak mahal dan boleh didapati dengan harga yang sangat rendah.
 • Forum Komuniti hampir tidak digunakan.
 • Laman web tidak dikemas kini, jadi tidak ada permainan baru yang tersedia.
 • Permainan tidak dikemas kini secara automatik.

8 Skidrow Reloaded

Skidrow-Reloaded

Skidrow Reloaded adalah laman permainan dalam talian dari mana anda boleh membeli dan memuat turun permainan.

 • Softpedia mengandungi perpustakaan besar permainan pelbagai kategori seperti permainan aksi, permainan lagu, permainan arked, rpg, survival dan permainan fantasi, dll.
 • Laman web ini tidak dikemas kini dengan baik, jadi laman web ini tidak menyediakan pengguna dengan ciri yang mencukupi.
 • Permainan ini boleh dimuat turun melalui torrent, multilink, katfile, go4up, hitfile, turbit, jheberg, downace, dan pelbagai pautan lain.
 • Ia menyediakan pelanggannya untuk meminta sebarang permainan yang mereka perlukan pautan untuk memuat turun.
 • Ia membolehkan pengguna meminta permainan.
 • Ia memberikan banyak pautan untuk memuat turun permainan.
 • Laman web ini tidak dikekalkan dengan betul.
 • Tidak ada forum komuniti.
 • Tidak ada pelbagai permainan.
 • Permainan tidak berkualiti tinggi.

Jika anda mencari beberapa laman web untuk memuat turun permainan secara percuma, anda boleh menyemak senarai laman web muat turun permainan percuma kami.

Bahagian 2: Laman Muat Turun Permainan Android Teratas

Android adalah perisian yang paling pesat berkembang dan lebih disukai oleh majoriti. Selain laman web di atas yang kami pilih untuk memuat turun permainan di komputer PC atau Mac, kami telah melakukan beberapa penyelidikan dan mengetahui beberapa laman web terbaik untuk memuat turun permainan di Android adalah seperti berikut:

1 Google Play

Google-play

Google Play dikendalikan oleh Google untuk sistem operasi Android, dan telah berfungsi selama tiga tahun yang lalu. Ia dahulunya dikenali sebagai pasaran Android. Google Play mengandungi berjuta -juta aplikasi pelbagai kategori, jadi ada sesuatu untuk semua orang. Google Play menyediakan pelbagai kategori permainan.

 • Setiap permainan mudah dimuat turun, tetapi hanya bergantung pada sambungan internet anda.
 • Kaedah pembelian adalah melalui kad kredit, dan prosedurnya sangat mudah.
 • Platform ini membolehkan semua orang dan sesiapa sahaja menjual permainan mereka.
 • Daftar melalui akaun Google anda adalah perlu untuk mendapatkan akses kepada ciri -ciri ini.
 • Ia mudah diakses.
 • Ia dipasang di semua peranti yang disokong Android.
 • Ia mengandungi koleksi permainan unik yang besar.
 • .
 • Beberapa permainan tidak berfungsi dan terus terhempas.

2 bilik permainan Android

Ia mempunyai beribu -ribu permainan percuma dan berbayar.

 • Ia mempunyai beribu -ribu permainan dalam pelbagai kategori.
 • Permainan sangat mudah dimuat turun.
 • Permainan ini boleh dimuat turun di telefon bimbit Android anda.
 • Anda boleh mengakses laman web ini di telefon bimbit anda dengan hanya mengimbas kod QR.
 • Laman web ini mudah diakses.
 • Permainannya murah dan mudah dimuat turun.
 • Laman web ini tidak mempunyai forum komuniti.
 • Perkhidmatan pelanggan tidak responsif.
 • Proses muat turun perlahan.
 • Tiada permainan multiplayer.

3 aplikasi Android

AndroidApps

Ini adalah tapak permainan dalam talian di mana permainan dipilih setiap hari, sama ada secara percuma atau dengan harga yang berpatutan.

 • Ia mengandungi perpustakaan besar permainan pelbagai kategori.
 • Anda boleh mempromosikan permainan anda juga dengan menggunakan ciri ‘mempromosikan aplikasi anda’.
 • Mudah diakses dan mudah digunakan.
 • Laman ini dikemas kini setiap hari, jadi permainan baru disediakan setiap hari.
 • Permainan multiplayer tidak tersedia.
 • Perkhidmatan pelanggan tidak responsif.
 • Ia mempunyai banyak kemas kini dan memerlukan masa yang tidak munasabah untuk memasang dan mengemas kini perisian.

Di atas adalah laman web teratas untuk memuat turun permainan. Saya harap anda akan mendapat permainan yang menarik dan bersenang -senang memainkannya. Untuk membuat video permainan yang hebat, anda juga boleh menambah beberapa kesan visual yang menarik dan elemen ke video.

Bahagian 3: Soalan Lazim Mengenai Laman Muat Turun Permainan

1. Di mana saya boleh memuat turun permainan pc secara percuma?

Terdapat banyak permainan PC percuma yang terdapat di App Store & Microsoft Stores. Anda boleh bermain & memuat turun permainan mini percuma dari laman web seperti myplaycity.com & miniclip.com. Platform pengedaran permainan utama seperti Steam, Gog, Uplay, Gatal.io, dll. Memberi banyak tajuk percuma untuk bermain. Laman-laman ini juga sering mengadakan hadiah terhad permainan berbayar.

2. Apakah laman web paling selamat untuk memuat turun permainan percuma?

Memuat turun permainan percuma meletakkan anda dengan risiko serangan malware, phishing, spoofing, virus, dan banyak lagi. Oleh itu, kami sangat mengesyorkan bahawa anda tidak memuat turun permainan dari laman web tanpa pemeriksaan keselamatan yang betul. Laman web paling selamat untuk memuat turun permainan pc percuma akan menjadi stim. Ini adalah perkhidmatan pengedaran permainan rentas platform dengan beribu-ribu permainan percuma untuk bermain. Semua permainan diperiksa dengan kuat dan diuji untuk kelemahan keselamatan. Sokongan yang semakin meningkat untuk permainan di Linux menjadikannya kritikal untuk pemain Linux.

3. Bolehkah kita memuat turun permainan PC di Android?

Tidak ada jawapan yang mudah untuk soalan ini. Dengan ‘muat turun,’ jika anda bermaksud memasang atau bermain, anda hanya boleh memainkan tajuk port tertentu. GTA San Andreas adalah salah satu permainan PC seperti yang dipindahkan ke Android. Beberapa perkhidmatan streaming permainan seperti Stadia & Nvidia GeForce sekarang membolehkan anda bermain permainan PC di Android. Walau bagaimanapun, anda pasti boleh memuat turun (tidak memasang atau bermain) permainan PC di Android. Ada beberapa perkara yang harus diingat. Penyimpanan dalaman Android (& dalam beberapa kes) tidak menyokong fail tunggal yang melebihi 4 GB. Untuk memuat turun fail lebih besar daripada 4 GB, anda perlu menyalakan storan anda dalam sistem fail EXFAT atau NTFS. Selain itu, pengedar permainan seperti Steam tidak membenarkan memuat turun permainan PC di Android.

5 laman web teratas di mana anda boleh memuat turun permainan PC secara percuma

Muat turun permainan PC secara percuma

Adakah anda ingin menahan tekanan atau hanya menikmati masa berlalu dengan bermain permainan? Jika ya, kami mengesyorkan anda mencari laman web di mana anda memuat turun permainan PC secara percuma.

Terdapat banyak manfaat kesihatan yang disertakan dengan permainan. Ia dapat membantu mengurangkan tekanan dan meningkatkan kesihatan mental, menurut Regan Mandryk, profesor sains komputer di University of Saskatchewan, melalui CBC.

Permainan yang mencetuskan otak seperti teka-teki jigsaw, catur, silang kata, dan permainan penyelesaian masalah dan ingatan yang lain, dapat membantu orang dewasa untuk mengekalkan kemahiran pemikiran mereka dan kelajuan kognitif, bahkan ke usia tua, menurut kajian 2014. Jika anda tertanya -tanya di mana anda boleh memuat turun permainan PC secara percuma, anda telah sampai ke tempat yang betul.

Berikut adalah lima pilihan utama kami.

Muat turun permainan PC secara percuma: Lima laman web terbaik untuk mencari

Skidrow & Reloaded

Pertama di senarai laman web kami di mana anda boleh memuat turun permainan secara percuma di PC ialah Skidrow & Reloaded.

Platform ini mempunyai kelebihan tambahan untuk menyediakan pelbagai pautan muat turun. Laman ini juga menjadi tuan rumah perpustakaan besar permainan yang merangkumi pelbagai kategori seperti permainan tindakan, permainan lagu, permainan arked, dan permainan peranan (RPG).

Tidak dapat mencari permainan yang anda cari? Laman web ini membolehkan anda meminta mereka dimuat naik.

Permainan Survival �� “Perang Mine Ini” �� kini percuma
��https: // t.CO/EWEGLLSS8A
ℹ️Det permainan ini secara percuma dalam promo oleh kerajaan EU dan Poland!
�� Skroll ke bawah dan cari butang “Pobierz GRE” dan kliknya‼ ️
��download permainan dan pasangnya secara percuma‼ ️ ️ #freegame #thiswarofmine pic.Twitter.com/bhymppcd80

– Permainan Steam Percuma (@SteamGamespc) 28 Jun 2022

Wap

Steam mungkin salah satu platform yang paling banyak digunakan untuk mengakses dan memuat turun permainan. Pada permulaan tahun 2022, platform mendaftarkan 27.9 juta pengguna serentak.

Walaupun ramai pengguna membayar bayaran untuk memuat turun permainan di platform, anda masih boleh memuat turun permainan PC secara percuma apabila anda menatal ke laman utama dan cari pilihan “Semak imbas oleh Genre”.

Lautan permainan

Dengan 19 genre permainan untuk dipilih, Ocean of Games menawarkan koleksi permainan yang menarik yang boleh anda muat turun secara percuma.

Laman ini juga membantu anda membetulkan fail dan kesilapan yang rosak biasa yang disertakan dengan permainan yang dimuat turun dan membolehkan anda meminta permainan melalui “bahagian permintaan permainan” nya.

Inilah sebabnya dengan semua kejahatan mereka, saya benar -benar gembira perkhidmatan, seperti GOG wujud.

Permainan percuma drm & permainan apa sahaja yang anda dapat, adalah milik anda selamanya & selama -lamanya. Membakarnya pada cd, atau pasang di USB, itu milik anda secara kekal.

Tiada lesen diperlukan. https: // t.co/ejobunx5b3 pic.Twitter.com/er3vnrbdxv

– Blacksed Sony & Steam Censors Jepun Sukan Jepun!

Permainan lama yang baik (GOG)

Jika anda seorang peminat permainan indie vintaj, maka jangan cari lebih jauh daripada permainan lama yang baik (GOG). Beberapa klasik kegemaran anda dari tahun 90 -an boleh dimuat turun di sini.

Walaupun beberapa permainan mesti dibeli, terdapat banyak pilihan permainan yang boleh anda muat turun secara percuma. Untuk melakukan ini, lawati laman web GOG. Klik pada pilihan “Kedai”, dan tatal ke bawah untuk “Semak imbas semua permainan”. .

Di sini, tandakan kotak yang berbunyi “Tunjukkan hanya permainan percuma” di bawah penapis harga harga.

Muat turun permainan secara percuma di PC

Gatal.io adalah laman web di mana anda boleh memuat turun permainan PC secara percuma. Sumber: Oli Scarff/AFP

Gatal.io

Sekiranya anda mencari permainan indie terkini yang bebas untuk bermain, maka janganlah lebih jauh daripada gatal.io. Terdapat banyak permainan yang boleh anda muat turun secara percuma di platform ini. Ia mempunyai komuniti pemain yang inklusif yang boleh anda sambungkan melalui forumnya.

Untuk mengakses permainan percuma di platform ini, hanya tatal ke halaman utama dan klik pada “Permainan Percuma” di sebelah kiri laman web di bawah fungsi “Permainan dengan Harga”.