.0 Harga Terungkap, Karambit mungkin tidak muncul kemudian di Pasar Malam, Valorant: Semua Karambit Knives | Valorfeed

Valorant: Semua pisau Karambit

Pemain Valorant kini boleh mendapatkan tangan mereka pada sekuel yang diharapkan dengan hangat ke Bundle Reaver Mystical. .0 boleh didapati di kedai dalam permainan untuk pemain membeli, dan harga bundle dan setiap itemnya telah diturunkan.

Valorant Reaver 2.0 Harga diturunkan, Karambit mungkin tidak muncul di pasar malam

Pemain Valorant kini boleh mendapatkan tangan mereka pada sekuel yang diharapkan dengan hangat ke Bundle Reaver Mystical. Reaver 2.0 boleh didapati di kedai dalam permainan untuk pemain membeli, dan harga bundle dan setiap itemnya telah diturunkan.

Buat jalan untuk sesuatu yang jahat. Kembali Reaver dengan Bundle -Phantom, Specter, Odin, Ghost, dan Reaver Karambit Melee yang jahat.

Walaupun harga senjata huru -hara Karambit dalam bundle sebelum ini dikhabarkan sekitar 3550 Points Valorant (VP), Riot telah menetapkan kos kulit yang menguntungkan yang unik pada 4350 VP. Harga curam ini tidak baik dengan pemain yang dijangka membayar harga yang dikhabarkan untuk memegang pisau.

Pemain Valorant tidak berpuas hati dengan Reaver 2.0 Karambit Harga

The Reaver 2.0 Bundle akan menelan kos pemain 7100 VP, dengan setiap kulit pistol individu berharga 1775 VP. Bundle ini merangkumi perkara berikut:

  • Reaver, Ep 5 Specter – 1775 VP
  • Reaver, Ep 5 Ghost – 1775 VP
  • Reaver, Ep 5 Phantom – 1775 VP
  • Reaver, Ep 5 Odin – 1775 VP
  • Reaver, Ep 5 Card – 375 VP
  • Reaver, Ep 5 Buddy – 475 VP

Walaupun Reaver 2.0 telah diterima dengan baik secara keseluruhan, saluran media sosial untuk permainan telah penuh dengan pemain yang kecewa dengan keputusan Riot untuk harga pisau begitu tinggi. One Reddit Post menyatakan bahawa harga 4350 VP dalam 7100 VP Bundle memaksa pemain untuk membeli seluruh bundle untuk mendapatkan semua kulit bersama.

Valorant: Semua pisau Karambit

Knifey

Valorant bukan satu -satunya permainan yang mempunyai kulit pisau Karambit dan tradisi mereka mengalir di dunia FPS. ? – Duduklah, dan biarkan kami membuat kerja rumah anda.

Knifey

Karambit adalah pisau yang mempunyai akarnya dari Asia Tenggara (Indonesia) dan merupakan pisau melengkung yang pada mulanya mendapat perhatiannya pada mulanya di CS: GO. Kemudian, kebanyakan permainan FPS membuat semacam kulit pisau Karambit dan komuniti menjadi liar pada mereka.

Valorant Karambit Knives

Valorant bukan pengecualian dari segi Karambit, dan rusuhan sendiri juga telah membuat beberapa kulit karambit yang sakit untuk kami. .

Bundle kulit paling mahal di galeri pandangan Valorant

Juara 2021 Karambit Kulit Melee (Kos: 5350 VP)

Juara Knife12

Ion Karambit Kulit Melee (Kos: 4350 VP)

Ion Karambit1

Perdana // 2.0 Karambit Kulit Melee (Kos: 3550 VP)

Prime2 0 krmBt1

Kulit Melee Karambit Reaver (Kos: 4350 VP)

Reaver KRMBT1

Kulit Melee Karambit Velocity (Tahap 50 @EP4 Act 1 Battle Pass)

? Selamat untuk mengatakan juara 2021 memegang nilai “og” sentimental kerana ia tidak dapat diperoleh lagi. Karambit’s adalah getaran yang berbeza dari kulit huru-hara yang lain dan sesiapa yang memilikinya mendapat dos dopaminnya setiap kali dia memeriksa huru-hara dalam permainan.

Valorfeedig3

Untuk lebih banyak kandungan:

  • Valorant: Semua kulit vandal dan harga mereka
  • Kulit senjata murah terbaik di valorant
  • Vandal atau Phantom – Senjata mana yang lebih baik?